تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/06/13 - 11:21
کد خبر: 480889

با اتمام بررسی اعتراضات "رتبه‌های جدید معلمان" اعلام شد

 با اتمام بررسی اعتراضات "رتبه‌های جدید معلمان" اعلام شد

احکام جدید معلمانی که به نتیجه رتبه‌بندی خودمعترض و اعتراض آنها وارد بود و ارتقاء رتبه داشتند، از این هفته در حال صدور است و معوقات از اول فروردین ۱۴۰۲ قابل پرداخت است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، احکام جدید معلمانی که به نتیجه رتبه‌بندی خودمعترض و اعتراض آنها وارد بود و ارتقاء رتبه داشتند از این هفته در حال صدور است.

تأییدیه برخی رتبه‌های 4 از طریق امور اداری شهرستان‌ها دریافت و احکام مربوطه صادر یا در حال صدور است و در طی روزهای آینده نیز تأییدیه رتبه‌های 5 ارسال خواهد شد.

معلمان برای اطلاع از نتیجه رتبه‌بندی خود با مراجعه به سامانه www.mymedu.ir در قسمت حکم شاغلین می‌توانند احکام اصلاحیه رتبه صادر شده را ملاحظه کنند.

معوقات از اول فروردین 1402 قابل پرداخت خواهد بود و معوقات رتبه‌بندی از اول فروردین 1402 قابل پرداخت خواهد بود و معوقات سال‌های قبل (1400 و 1401) جزو دیون پرسنلی بوده و هر زمان تأمین اعتبار شود قابل پرداخت خواهد بود.

همچنین احکام معلمان بازنشسته  1400 و 1401 بر اساس رتبه‌بندی به‌زودی اصلاح خواهد شد.

در حدود نیمی از موارد ثبت اعتراض، رتبه افراد با ارتقا همراه بوده است، اما در برخی موارد شاهد کسر رتبه هم هستیم که درباره کسر رتبه افراد قرار است طی جلسات کارشناسی تصمیم‌گیری شود.

با این حال رضا مراد صحرایی؛ وزیر آموزش و پرورش گفته بود: «اعتراضات رتبه‌بندی فرهنگیان بررسی شده و عموماً وارد نیست، اما با این وجود، کاهش رتبه نمی‌دهیم».

بیشترین اعتراضات معلمان در رتبه‌بندی مربوط به شاخص‌های رفتاری و مواردی بود که مدیران مدارس درباره آنها اعلام‌نظر کرده بودند همچنین در بخش‌های مرتبط با ارائه مدارک و با توجه به دشواری موجود در ارائه مدارک، شاهد ثبت اعتراضات بودیم.

وزیر آموزش و پرورش همچنین درباره معلمان فاقد رتبه گفت: «اگر فردی با 20 سال سابقه معلمی رتبه ندارد ممکن است به این دلیل باشد که فرد فرآیند رتبه‌بندی را کامل نکرده یا اینکه تقاضای رتبه‌بندی نکرده است، برای افرادی که رتبه ندارند تصمیماتی اتخاذ کردیم و بر این اساس آنها به رتبه یک، دو، سه، چهار و پنج رتبه‌بندی می‌شوند و احکام افراد از این هفته اجرایی می‌شود و فرآیند اعمال رتبه‌ها شروع شده است».

وزارت آموزش و پرورش تا به امروز آمار معلمان فاقد رتبه را به رسانه‌ها اعلام نکرده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
گوگل در خدمت اقدامات جاسوسی اسرائیل
گزارش‌ها از حمله موشکی یمنی‌ها به عربستان
دور جدید حملات سعودی به مناطق مسکونی در استان صعده یمن
تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
ادعای جدید ترامپ: از ایده دیدار با پزشکیان استقبال می‌کنم
مسابقه دو همگانی دانشگاهیان خراسان رضوی در مشهد برگزار می‌شود
جدیدترین ادعای سخنگوی تروریست‌های سنتکام علیه ایران
دوحه مدعی شد: آمریکا به دنبال دستیابی به توافق با ایران است!
اتخاذ تدابیر ویژه به منظور مقابله با تحریم هوایی ایران
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور باید برای تولید و اشتغال به میدان بیاید
هشدار هواشناسی برای ۴ استان
کُرخوانی بیرانوند با مهاجمان در تمرین دیروز تیم ملی
بن‌گویر خطاب به صهیونیست‌ها: سلاح را در کمد نگه ندارید
هشدار امنیتی سفارت آمریکا به شهروندان خود در عربستان
انزجار جهاد اسلامی از سکوت عربی اسلامی درباره هتاکی نتانیاهو
انهدام یک فروند پهپاد شناسایی دشمن بر فراز تنگه هرمز
دیدار سفیر جدید ایران در قزاقستان با وزیر امور خارجه
دیدار سرکنسول جدید ایران در کربلا با وزیر امور خارجه
یحیی سریع: عربستان تاکنون ۷۶۰ حمله هوایی به یمن انجام داده است
«بسنت» از مذاکره با مقام چینی درباره دیدار ترامپ شی خبر داد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top